Charlotte Fich er kunde hos Nordic Beauty

Charlotte Fich
Skuespiller

Skuespiller, Charlotte Fich, er en af vores tilfredse kunder.
Udtalelse kommer senere
Linse Kessler
Linse Kessler
Det der er det fede ved at Sonny ordner mit hår er at det faktisk kan ske i private lukkede omgivelser så man ikke sidder udstillet og til skue mens man feks. sidder med farve i håret. Nogle gange er han forbi mig, andre gange er jeg hos Sonny i hans private lounge på Vesterbro, hvor vi kan hygge mens vi får ordnet håret. En dygtig frisør er for mig ikke kun en der kan gøre mig fin, men en der også springer til når jeg er kommet til at lege med hjemmefarve.

Susanne Lana
Susanne Lana
Sangerinde

Jeg har kommet hos Sonny i ca 16år nu, og vi har fået bygget et tæt og godt venskab op. Og det har taget ham længe at overbevise mig om at jeg skulle have langt hår men jeg overgav mig til sidst, og jeg må sige jeg har været så glad for den beslutning. Der er ingen tvivl om at jeg i fremtiden ligger min tillid i hans hænder!

metafilm
Meta Film og SAM Productions

Vi har hos Meta Film og SAM Productions haft en aftale med Sonny om at han kommer på kontoret og klipper og farver hår hver 6. uge. En aftale vi er meget meget glade for, og ikke har tænkt os at stoppe med.

Sonny er ikke bare en meget dygtig og teknisk funderet frisør med fornemmelse for hver vores ønsker til frisurer, Sonny formår også at udfordrer dem, der ønsker at blive det, og respekterer de “konservative”. Sonny kan klippe hår på, og tage godt hånd om alle typer – og vi er et kontor med dem der er lidt ligeglade, og så en stor portion bestemte, følsomme, pylrede, kreative, skøre, skæve divaer m/k.

Ulla_jessen
Ulla Jessen
Skuespiller
Jeg er yderst tilfreds med Sonnys måde at klippe og farve mig på. Aldrig før er jeg blevet klippet og farvet så godt, og hans søde væsen gør det så hyggeligt og rart at sidde i hans selskab.

Anita-lerche
Anita Lerche
Skuespiller & Sanger

Det er altid en fornøjelse at få ordnet hår hos Sonny. Han kan bare sit kram – så resultatet er altid i top, når jeg skal på scenen og optræde.

Tina Christiansen - Revyskuespiller
Tina Christensen
Revyskuespiller

Efter en hård dag er det SÅ dejligt at komme hjem, og kort tid efter kommer Sonny ind ad døren, klar til at ordne mit hår. Det er rigtig dejligt ikke at skal bruge tid på at skulle ud i bilen, ned og finde parkeringsplads og ind og sidde til offentlige skue med farve i håret. Nu kan vi klare det hele hjemme hos mig, mens vi nyder en kop kaffe. Jeg har ingen planer om at gøre det anderlede i fremtiden!

Linda P
Stand-up komiker og skuespiller

Jeg har gennem de sidste år kommet hos Sonnybobs og finder det både afslappende og nemt. Jeg har aldrig andre steder oplevet noget så lige til og nede på jorden. Jeg mener, det vel ikke alle steder man hygger med en smoothie mens vi venter på farven trækker, og så kan Sonny på alle de skæve tider hvor jeg har fri og mulighed for at få klaret garnet. Jeg kan til enhver tid anbefale alle at komme forbi Sonny.